AJANKOHTAISTA


Vuosi 2023

Nyt meiltä myös pienimuotoista koneenosien valmistusta sekä muokkausta!

Tarja Pirttilahti on jäänyt kokonaan pois yrityksen toiminnasta, hänen hommiaan hoitaa Emma Pirttilahti.


Vuosi 2022

Tarja Pirttilahti on sairauslomalla koko vuoden 2022. Häntä laskutuksessa sijaistaa Emma Pirttilahti.


Uutisia syksyllä 2021

Olemme myyneet Somerniemen toimitilat ja nyt toimistomme löytyy Hämeenlinnasta Kankaantaustantie 33:sta ja toimitilahalli Pälkäneen Kankaanmaan teollisuusalueelta.


MUUTOKSIA YRITYKSESSÄ

Reijo Pirttilahti väistyy toimitusjohtajan paikalta 31.10.2020 toimimaan hallituksen puheenjohtajan roolista käsin yrityksen päättäjänä. Kaikki yrityksen toiminnot jatkuvat ennallaan.


YRITYKSEN UUSI SUUNTA

Mekelex Oy on vahvistanut toimintaansa maanrakennus- ja konekorjauspuolella. Joonas Pirttilahti jatkaa vuonna 2016 alkanutta osa-aikaista toimintaansa erilaisten maanrakennustöiden osalta ja 1.7.2020 yrityksessä aloitti Joni Manninen vastaten mm. konetöistä asiakkaan koneilla ja erilaisten maanrakennus- ja maatalouskoneiden korjauksista ja huolloista.


Tiedote liiketoimintakaupasta

4.2.2020 tehdyn liiketoimintakaupan seurauksena Mekelex Oy:n metallikonepajaliiketoiminta on siirtynyt TähtiTeräs Oy:n omistukseen.

Kaupan tarkoituksena on taata toiminnan jatkuvuus ja kehittyminen tulevinakin vuosina.

Tarkoituksena on, että muutos vaikuttaa asiakkaisiin nähden mahdollisimman vähän. Toimintojen on tarkoitus pysyä ennallaan ja jatkua saumattomasti yrittäjävaihdoksesta huolimatta.