Metalliteollisuuden työkalut ja alihankintatyöt

Yritys

Mekelex

Mekelex Oy on perustettu vuonna 1999.
Tarjoamme asiakkaillemme laatua asiantuntemuksella ja kilpailukykyisin hinnoin Suomen jokaiseen kolkkaan.

Sijaitsemme Someron Somerniemellä lähellä Saloa ja Forssaa. Helsinkiin ja Turkuun matkaa noin 100 km ja Tampereellekin vain 160km
Mekelex Oy:n työntekijöinä toimii omistajien Reijo ja Tarja Pirttilahden lisäksi yksi ulkopuolinen koneistaja
Reijo Pirttilahti (tj) vastaa lankasahauksesta ja hänen erityisvastuualueenaan on keinovikojen valmistus. Hän vastaa myös työkalujen suunnittelusta, tarjousten laskemisesta sekä raaka-aine- ja tarvikehankinnoista. Kokemusta alalta hänellä on jo vuodesta 1987. Koulutukseltaan hän on asentaja-koneista täydennettynä VR:n konepajakoululla.
Tarja Pirttilahden päävastuualue on toimistonhoitoon liittyvät työt.

Toimitus

Tavara kulkee ovelta ovelle jokaisena arkipäivänä Pääkaupunkiseudulle sekä Turun suuntaan Somerolaisten kuljetusyrittäjien toimesta.
Pientavara kulkee postilla ja suuremmat tavarat kuljettaa parhaiten Kiitolinja. Toimitukset myös matkahuollon kautta niin halutessanne.
Työkalut koelyöntiin ja luovutukseen kuljetamme aina itse henkilökohtaisesti

Toimitilat

Toimitiloinamme on vanha kunnostettu punatiilinavetta (140m2) sekä kesällä 2011 valmistunut uusi konehalli (120m2)

Kestävä kehitys

Yrityksemme arvoihin kuuluu kestävä kehitys. Tästä esimerkkinä työstöjätteen eli metallipurun kierrättäminen jonka kierrätyksestä huolehtii paikallinen yritys jolloin myös kuljetuspäästöt ovat vähäiset. Myös yrityksessä syntyvät muut jätteet sekä roskat kierrätetään asianmukaisesti. Yrityksen toimitilojentilojen lämmityksessä hyödynnetään koneiden muodostama lämpö jonka tukena on ilmalämpöpumppu kummassakin rakennuksessa.Työkalujen valmistus Työkalujen suunnittelu Prototyyppien valmistus Työkalujen korjaukset Työkalujen korjaus Työkalujen huolto Työkalujen teroitus Työkalujen teroittaminen Työkalujen huollot Jyrsintätyöt Sorvaustyöt Lankasahaustyöt Uppokipinöintityöt Hiontatyöt